Nakladané japonské slivky, veľmi neobvyklé slano-kyslé chuti.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 3. 6. odosielame, u vás v utorok 4. 6.
Umeboshi môžete užívať aj ako koncentrát. Zo svestičiek umeboshi sa odstránia kôstky a po roztlačení vznikne pasca. Môžeme ju veľmi dobre použiť v rôznych pokrmoch alebo samotnú. Ako vedľajší produkt pri fermentácii japonských švestičiek umeboshi sa získava umeocet. Umepasta aj umeocet sú výbornými dochucovadlami zeleninových jedál a rôznych pokrmov. Celé nezrelé slivky môžu tiež macerovať v sladkom náleve a destiláte - vzniká lahodný likér Choya umeshu.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávať do 10°C.
Balenie obsahuje 60 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.